Hittarps IK Svart

Referat: IK Wormo Vit - Hittarps IK Svart

Strålande sol - lite kall vind, aktiviteter på Exan "uppblåst fotbollsplan", lagfotografering, A-lagsmatch.
Och match för Wormo Vit mot gästande Hittarp!

Första perioden blev jämn - avslutsmässigt blev det 6 - 6 men det var Hittarp som lyckades hitta in i målmaskorna genom två olika fasta situationer där de blåa helt enkelt inte höll markeringar. Spännande spel!

Andra perioden fick Hittarp in ytterligare ett mål - än en gång markeringsmissar på en indirekt frispark. Men men......de blåa är kända för att inte ge sig och edan satte de igång: de kom i anfall efter anfall och målvakten i Hittarp gjorde en heroisk insats! Förutom att de blåa fick in tre mål så genererade de 18 anfall till - där målvakten bl a var i vägen. Hittarp fick tre avslut så de blåa hade lagt in en överväxel. Lika inför tredje perioden.

Tredje perioden var det Hittarp som hittade in bakom wormomålvakten först men i vanlig ordning kom de blåa tillbaka , det blev lika och därefter fick Leo in världens nick på hörna och de blåa avslutade med ytterligare ett mål. Vilken kämpainsats!! Tredje perioden verkligen jämn där lagen utöver målen hade vars 7 avslut.